100 kalori biftek apo 100 kalori brokoli ?

Posted by Bio Shop Eri 03/12/2019 0 Comment(s)

Proteina në 100 kalori biftek dhe 100 kalori brokoli! ⠀ Proteina është një lëndë ushqyese thelbësore në trupin tuaj që ërdoret për të ndërtuar dhe riparuar indet. Megjithëse proteina shtazore ka disa nivele më të larta të proteinave - Bima gjithashtu përmban sasi të mirë! ???????????? ⠀ Brokoli - përmbajnë mjaft folate, mangan, kalium, vitamina dhe proteina . Këto foto tregojnë sasinë e proteinave të dhëna 100 kalori biftek dhe 100 kalori brokoli.

Write a Comment