Qerpik të gjatë vetulla të plota

Posted by Bio Shop Eri 20/12/2017 0 Comment(s)

 

 

Qerpik të gjatë vetulla të plota

 

   Po ju rikujtoj se me kto dy përbërës fantastik mund të arrini të keni qerpik të bukur dhe vetull të plotë. Ju duhen

 

1-Vaj recini ( kastori)

 

2-Xhel Aloe Vera

 

Me anë të një shisheje rimeli që nuk e përdorni hidhni në sasi të barabart vajin dhe xhelin Aplikoni 1 her në dy net të mbrëmjeve para se të shtriheni këtë mask dhe për 1 muaj do shikoni shum përmirsim. Në foto njëri sy ësht i lyer me rimel tjetri jo Vetullat jan të pa lyera BIO 

Write a Comment