SETI MIGLOVITA -AMPULA -KAPSUAL-SHAMPO/NXIT RRITJEN E FLOKEVE TE RRIJN DHE DENDESIM

SETI MIGLOVITA -AMPULA -KAPSUAL-SHAMPO/NXIT RRITJEN E FLOKEVE TE RRIJN DHE DENDESIM

Seti MIGLOVITA  -nxitje per daljen e flokeve te rinje, dendesi me te madhe, floke te forte, te shendetshem dhe pa stimulime te demshme artificiale. KAPSULA+AMPULA+SHAMPO /40 kapsula, integratore ushqimore me origjine nga meli dhe bima e bishtit te kalit. Kapsulat jane me baze bimore e derivate te ekstrakteve vajore te melit dhe ekstrakte te thata te bimes se bishtit te kalit. Perberesit: Ekstrakt vajor i melit,fructus 24,9% qe gjenden ne vajin e farave te grurit, vaj i farave te grurit, xhelatine ushqimore. Agjente/perberes veprues force/rezistence: glicerol, bima e bishtit te kalit 6,2% ne trajten e maltodestines qe eshte karbohidrat i tretshem ne uje, dendesues/trashes, mono ose digliceride te acideve yndyrore. Emulsionues: lecitine soje e cila lufton kolesterolin e larte. Permban : drithera me permbajtje glutine, grure te llojeve te ndryshme. Efekte fisiologjike: meli dhe bima e bishtit te kalit ndikojne ne mireqenien e flokeve e thonjve. Ndarja e disa perberesve bimore brenda kapsules apo ndryshimi ne refleks nga 1 kapsule te tjetra nuk ka te beje me cilesine e produktit, kjo ndodh per shkak se perberesit jane krejtesisht natyrale. AMPULA Ekstraktet e melit, serenoa repens ose palma e madhe e shtepive qe prodhon disa kokrra me veprim medicinal dhe olivello spinoso ose i njohur ne gjuhen e popullit si murriz veprojne duke forcuar strukturen kapilare dhe duke stimuluar aktivitetin e bulbit pilifer, nderkohe qe qelizat staminale bimore e mbrojne; Ekstrakti i bimes se kafese arabe, kafeja e malit stimulon mikroqarkullimin duke rritur oksigjenimin qelizor e mbron fibren kapilare nga agjentet e jashtem dhe fotorrezatimet UV. E pasur ne ekstrakte hithre , rrodhe e vaj esencial rozmarine e menteje me funksion stimulues per rritje e ushqim. #bioshoperi #hairstyles #hair #helathy#tratment #wellness #beauty #lifestyle #womens#mantreatment #man #thebest #migliovita #lov

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
  • Product Code: SANTIVERI-01
  • Availability: In Stock
  • 55.90€
  • Ex Tax: 55.90€

Unlimited Custom Blocks

Create unlimited custom product page blocks with any HTML content such as text, images, videos, etc. Place these blocks in 4 different positions around the product info.