RealMil

New RealMil

Real Mil nga Santiveri është një shtesë ushqimore e bazuar në qumështin e bletës.

E çertifikuar me cilësi të lartë.

Prodhohet nga bletët punëtore dhe siguron një larmishmëri të gjerë elementësh ushqyes si proteina, karbohidrate, vitamina dhe elementë të tjera, duke ofruar një ampulë të përsosur ushqyese për trupin tonë dhe përforcues perfekt për imunitetin.

Përmban gjithashtu kalium, hekur, kalcium, bakër, silic, fosfor, vitamina B, biotinë, dhe acid folik. 


Parandalon arteriosklerozën, dhe së fundi, vitaminat C, E dhe A, janë antioksidantë të fuqishëm dhe me rëndësi të madhe në të gjitha ciklet metabolike.

Si ta përdorni:

Mosha e përdorimit +3 vjeç.

Konsumoni një ampulë në ditë mundësisht në mëngjes, ashtu siç është ose të përzier me pak ujë ose lëng portokalli.


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
  • Product Code: Santiveri-01
  • Availability: In Stock
  • 24.90€
  • Ex Tax: 24.90€

Unlimited Custom Blocks

Create unlimited custom product page blocks with any HTML content such as text, images, videos, etc. Place these blocks in 4 different positions around the product info.